Наш магазин зачинено на невизначений термін. Ми не приймаємо замовлень. Відхилити

Олена Мішинська. Wonderland

Олена Мішинська. Wonderland

Довкола було багато дверей, але всі позамикані. Однак за другим обходом вона раптом нагледіла маленьку завісочку, якої не помітила спершу, а за нею — дверцята заввишки з п’ятнадцять дюймів. Вона засунула золотого ключика в замок і-о, радість! — він підійшов!

Аліса повернулася до столика — не без надії знайти там якогось іншого ключа чи бодай інструкцію для тих, хто хоче скластися, як підзорна труба.

Цього разу на столику вона вгледіла маленьку пляшечку з прив’язаним до шийки папірцем, де гарними великими літерами було видрукувано: «ВИПИЙ МЕНЕ».

Тепер вона заледве сягала десяти дюймів і аж проясніла на думку, що такий зріст дасть їй. нарешті змогу пройти крізь дверцята в той чарівний садок.

Упевнившись, що з нею нічого більше не діється, вона вирішила мерщій податися до саду. Бідна Аліса!.. Біля дверцят вона похопилася, що забула золотого ключика, а коли вернула до столика, то зрозуміла, що тепер до ключика їй не дотягтися. Вона виразно бачила його знизу крізь скло і навіть пробувала вилізти вгору по ніжці, але ніжка була заслизька.

Аж ось її погляд упав на невеличку скляну скриньку під столом: вона відкрила її й побачила там малесеньке тістечко, на якому красувалися викладені смородинками слова: «З’ЇЖ МЕНЕ».

Розміри роботи: 7 x 4,5 см і 8 x 4 см

Використані матеріали

Австрійські кристали, скляний кабошон, японський бісер, стеклярус, перлини, намистини Fire Polished, Silky Beads і Vexolo, чеські шипи, натуральна шкіра, шовкова органза, фурнітура, японські булавки.

Основна фотографія роботи

Олена Мішинська. Wonderland

Додаткова фотографія роботи

Олена Мішинська. Wonderland

Фотографія зворотнього боку роботи

Олена Мішинська. Wonderland

Авторка роботи: Олена Мішинська @m.a.ndragora

Scroll to top