Цей французький смаколик давно вже полюбився українцям. Існує безліч варіантів його приготування. Мій варіант є менш популярним у кондитерській галузі, та це поєднання чорного і перлів не дало мені вибору.
У своїй роботі я поєднала шик і класичний романтизм Франції, вишуканість її культури. І хоча на вигляд макарон простий, але варто лише його скуштувати, як в роті відкривається неймовірна суміш відчуттів. Насичений смак, легкий хрум і солодкий післясмак. Саме цей насичений букет емоцій я захотіла передати у брошці.
Класика — це чорний, а різнобарвний смак — це матовий і глянцевий. А перлини передають величність цього смаколика.
Розміри роботи: 4,6 x 4,5 см
Використані матеріали
Чеські намистини Pego, Thorn, ронделі 3×2, Рафія, чеські перлинові намистини, бісер чеський Twin, перлиновий ланцюжок, стразовий ланцюжок, бісер Delica, оксамит, фурнітура.
Основна фотографія роботи
Додаткова фотографія роботи
Фотографія зворотнього боку роботи
Авторка роботи: Оксана Малімон @ma.limon.jewelry